Szavazás 1. – Internetes időpontfoglalás védőoltásokhoz

Natural-gas-the-way-forward-for-Germany-poll-shows

Hetente kétszer, délelőttönként internetes időpontfoglalási lehetőséget biztosítanánk védőoltásokra. Igénybe venné ezt a szolgáltatást (oltás várakozási idő nélkül, rendelési időn kívül)?

  • Igen, ezt a lehetőséget választanám. (66%, 27 szavazat)
  • Alkalmanként igen, de ha úgy adódik, akkor rendelési időben is mennék. (29%, 12 szavazat)
  • Nem, de ha több időpont lenne vagy más vizsgálatot is lehetne kérni, akkor meggondolnám. (5%, 2 szavazat)
  • Nem. (0%, 0 szavazat)

Összes szavazó: 41

Betöltés ... Betöltés ...
Kedves Tulajdonosok!

Ezennel megkezdjük szolgáltatásaink, elérhetőségeinek modernizálást, bővítését. Mivel rendelőnk a kedvencekért működik, ezért az Önök véleménye és igénye továbbra is meghatározó számunkra.

Az első felmérésünk egy internetes időpont foglalási lehetőséghez kapcsolódik védőoltásokhoz.

Terveink szerint délelőttönként, heti két alkalommal is lehetőség nyílna rendelési időn kívüli, várakozás nélküli védőoltás beadására. Egyelőre azért csak erre, mert ez a beavatkozás ideális esetben mindig hasonló ideig tart, így jól tervezhetőek és tarthatóak az időpontok. Amennyiben a rendszer beválik, a terveink szerint bővíteni fogjuk az internetes időpont foglalási lehetőséget egyéb előre tervezhető beavatkozásokkal (pl. kiegészítő vizsgálatok, szűrővizsgálatok) vagy újabb időpontokkal is, így csökkentve a rendelés alatti várakozást.

Miért is jó ez? A nap bármely időszakában, így este és hétvégén is lehetőség nyílik bejelentkezésre.  Nem szükséges sorban állni, várakozni, így jobban tervezhető nekünk is az adott rendelési nap. Az állatokkal/emberekkel barátságtalanabb kutyáknak és macskáknak nem kell több állattal együtt sok időt eltölteni.

Kérjük osszák meg velünk véleményüket és szavazzanak a fenti kérdésre!

Köszönjük a segítséget!