IDŐPONTFOGLALÁS

TOVÁBBRA IS KÉRJÜK AZ IDŐPONTFOGLALÁST!

A járványügyi helyzet sajnos már hetek óta egyre romló tendenciát mutat (megyénkben is), ezért kiemelten fontos a korábban leírt szabályaink betartása! Helyesen viselt maszkban (orrot ÉS szájat eltakarva), egészségesen, minimális személyi kísérettel, lehetőség szerint ne az idős gazdik érkezzenek IDŐPONTRA!
Rendelőnk tavasszal átállt az időpontfoglalásos rendszerre, amit a járványtól függetlenül meg is tartottunk, és a jövőben is alkalmazni fogjuk.
Kérjük, hogy MINDENKI IDŐBEN FOGLALJON IDŐPONTOT e-mailben/facebookon/telefonon előre, hogy ne kelljen órákat várnia! Kedvencük megbetegedése esetén mindenképpen telefonon egyeztessünk a gyorsabb ellátás miatt.
Kérjük, hogy tervezhető esetben ne a rendelési időben telefonáljanak! Előfordulhat, hogy az napra már nincs is szabad helyünk, és nem tudjuk fogadni Önöket. Nem azért, mert nem látjuk a gazdikat szívesen, hanem mert mi tudjuk, hogy fél-egy órát kellene minimum várakozniuk, mert pl. egy sürgős beteget kell kezelnünk közben vagy műtétünk van (de egy-két nappal később nyugodtabban megoldhatnánk azt).
Az a SAJÁT, hozzánk járó páciens/gazdi, aki SÜRGŐS BETEGSÉG miatt érkezne (ezt természetesen nem lehet előre tudni), azt természetesen IDŐPONT NÉLKÜL is fogadni fogjuk. Ennek feltétele, hogy ELŐTTE TELEFONON JELEZZE érkezését, hogy felkészülhessünk rá, továbbá, hogy valóban hozzánk járó beteg legyen, azaz AZ ELŐZŐ ÉVES OLTÁST MI ADTUK be. Erre azért van szükség, mert nem szeretnénk az időpontra érkezők tulajdonosok türelmével sem korlátlanul visszaélni. Ennyi pozitív kivételezést véleményünk szerint megérdemel az, aki rendszeresen hozzánk jár.
Az igényes, türelmes ellátást ettől függetlenül minden hozzánk érkezőnek biztosítani akarjuk, emiatt nem fogunk tudni korlátlan esetet elvállalni. Természetesen, ha van szabad időpontunk, akkor minden kedvencet szívesen várunk, ha már járt korábban nálunk, ha nem. Oltás esetében viszont kérjük ennek a megértését!

Legyünk körültekintőek és vigyázzunk egymásra!