Győrszentiváni Ezer Tappancs Állatorvosi Rendelő

Az állatorvoslással eltöltött éveink során számtalan kezelési és műtéti technikát sajátítottunk el, továbbá rendszeresen elméleti és gyakorlati továbbképzéseken veszünk részt. Érdeklődésem az önálló praxis vezetés irányában mindig is jelen volt életemben, így szükségszerűnek éreztem, hogy saját elképzeléseinkkel, saját kezelési filozófiát kialakítva segíthessük a kedvtelésből tartott állatok gyógyulását, egészségének megőrzését.

2013. márciusában nyílt lehetőség arra, hogy immár gyakorlatban a Győr, Ezerjó u. 7. szám alatti rendelő szolgáltatásainak működtetését megkezdjük.

Az elmúlt évek során évről évre feladatul tűztük ki magunknak a szakmai és technikai feltételek folyamatos fejlesztését. Ennek köszönhetően az alap rendelői feladatokon túl jelentősen bővítettük mind a diagnosztikai, mind a műtéttechnikai felszereltségünket. Természetesen a korral való haladáshoz ez a folyamat sohasem állhat meg, így időről időre mindig megvalósítunk egy-egy kiemelt beruházást.

A rendelő kialakításánál fogva is jól alkalmas a közvetlen, emberi kapcsolatokat figyelembe vevő állategészségügyi ellátására, amelyre mindig is törekedni fogunk. Minden esetben igyekszünk megtalálni az egyénre szabott, egyedi ellátást is, hogy egy állat se érezhesse magát egy “soron következő betegnek” a sok közül. Hisszük, hogy a betegségek gyógyításában a megkülönböztető figyelem feltétlenül szükséges mind a beteg, mind a tulajdonos irányába.

Bármely állategészségügyi kérdéssel, problémával kapcsolatban vagy akár tájékozódás céljából keressenek bizalommal!

Dr. Leposa Tamás