Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

christmas_fox_by_codibear-d5o0szu

Kedves Tulajdonosok, Állattartók!

Ismét eltelt egy év, ami lehetőséget ad egy kisebb számadásra. Először is szeretnénk megköszönni azt, hogy a mi ellátásunkat, rendelőnket választották! Továbbra is igyekezünk élni ezzel a bizalommal: a lehető legalaposabban gondoskodni kedvencük jó egészségi állapotáról.

A 2016-os év is számtalan bővítést hozott életünkben: ezek közül legfontosabbként az új altatógép beszerzését, illetve a nagy teljesítményű műtőslámpa felszerelését tudnám kiemelni a több kisebb fejlesztés mellett (saját honlap, led égős szem- és fülvizsgáló készülék stb.). A 2017-es évben is haladni fogunk ezen az úton, és nemcsak a rendelői felszereltséget, hanem a kedvencekkel történő várakozást is igyekszünk majd komfortosabbá tenni, de erről majd a jövő évben tudnak majd meggyőződni a reményeink szerint.

Alapvető igazság, hogy minden elvárásnak képtelenség megfelelni; így ez teljességgel lehetetlen lenne állatorvosként is. Igyekszünk kialakítani azonban egy jól megkülönböztethető, egyedi állatorvosi szolgáltatást, amiben mindenki számára biztosítani fogjuk az alapos, állatközpontú ellátást, kezelést. Az ehhez szükséges változások viszont csak fokozatosan mehetnek végbe. Ilyen, jelentősebb átalakulást fog hozni számunkra a 2017-es év. De mit is fog ez jelenteni?

Tapasztaltuk, hogy az utóbbi időszakban gyakran hosszabbá vált a várakozási idő, sok az összetett, hosszabb ellátást és kivizsgálást igénylő, azaz bonyolultabb eset, ami elnyújthatja a rendelési időt. Ezen mindenképpen változtatni szeretnénk. Megnőtt az igény továbbá arra is, hogy a hétköznapok minden napján elérhetőek legyünk: sok külön megkeresés érkezik a keddi, csütörtöki napon is. Szaporodnak  továbbá az internetes felületen, facebookon történő bejelentkezések, így egy alapvetően egyszerű, de rendhagyó online időpont egyeztetési lehetőséget is be fogunk vezetni a jövő évben.

Ezen átalakításokról, bővítésekről honlapunkon és facebookos felületünkön folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket, továbbá előfordulhat, hogy külön szavazásra is bocsátunk egy-egy kérdést.

Összességében annyit el lehet már most árulni, hogy 2017. márciusától módosulni és bővülni fog a nyitva tartásunk, elérhetőségünk is.

A célunk egyértelműen az, hogy egy könnyen elérhető, személyes jellegű és magas színvonalú állatorvosi szolgáltatást tudjunk nyújtani. De a mennyiség ugyanakkor sohase menjen a minőség és a közvetlenség rovására. Az igazán jó érzés az, ha a visszatérő pácienseket már farokcsóválásukról vagy dorombolásukról megismerjük, és nem csak a soron következőnek látjuk őket. Erről az útról sohasem fogunk lelépni, bár kétségtelen, hogy egyre nehezebb lesz. Az orvoslás tudománya véleményünk szerint úgy is sikeres lehet, ha nem egy robotoló, hatalmas üzemként működik, hanem családias légkörben.

Úgy látjuk, hogy a 2016-os év sok örömmel, sok gyógyítással, fejlesztéssel és szerencsére kevés szomorúsággal telt el a rendelőnkben.

Ezúton is kívánunk minden kedves Tulajdonosnak és Kedvencének szeretetteljes, meghitt karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet!

Dr. Leposa Tamás és Dr. Markó Andrea