Új szavazás!

Tisztelt Tulajdonosok!

Ahogy a tavalyi év végi írásunkban is említettük, az idei évben szeretnénk minél több információt átadni egyes betegségekről Önöknek, illetve ehhez kapcsolódóan fokozatosan felépíteni egy kedvezményrendszert, amivel pozitívabban is megkülönböztetnék a rendszeresen hozzánk járó pácienseket.

A hónap folyamán szeretnénk felmérni a Tappancsos kutya/macska/nyúl gazdik igényeit, ezért egy egyszerű szavazást csinálunk jelen felhívás alá.

Miről is lenne szó?

  1. minden hónapban egy-egy betegség rövid áttekintése, bemutatása online (vagy ehhez kapcsolódó videó, áttekintő kép közlése)
  2. ezen betegséghez kapcsolódóan az adott időszakban kedvezményes vizsgálati lehetőségek biztosítása
  3. törzspácienseinknek, illetve az előbbiekben említett vizsgálattal élőknek egész évre szóló kedvezmény adása bizonyos szolgáltatásokra
  4. egy személyes, egyben közvetlen hangvételű találkozás szervezése: jó idő esetén mindenképpen szabadban “bemutató jelleggel” a parkban (kedvenccel vagy nélküle). Ekkor egy rövid “előadást” tartanék TÉRÍTÉSMENTESEN az adott témáról, illetve kötetlenül lehetne kérdezni ezzel kapcsolatosan,. Természetesen, ha a kutyusunk nem szocializált a többi kutyával szemben, akkor nem kell ezt a részét erőltetni:) Ez esetben inkább csak egy személyes találkozó lenne az érdeklődő gazdikkal.

A szavazásban tehát ez a négy opció vesz részt, amely a honlap legalján közvetlenül megtalálható.

Az érdeklődések száma és aránya alapján mérlegeljük ezek bevezetését. A személyes előadásra, tájékoztatásra egy témából egy, maximum két alkalommal kerülhetne sor, így annak időpontjáról egy külön álló szavazást készítenék, hogy aki valóban részt szeretne venni, semmiképp se maradjon le róla.

Köszönjük az együttműködést!

Dr. Leposa Tamás és Dr. Markó Andrea