2017-2018

Kedves Tulajdonosok!
 
Az év végén ismét szeretnénk megköszönni mindenkinek az egész éves bizalmat, hogy a mi rendelőnket választották!
Az idén is sikerült több jelentős bővítést véghez vinnünk, amivel lényegesen gyorsabbá válhatott egyes betegségek felderítése, vagy akár megelőzése is. Ezek közül a legfontosabb a saját biokémiai laborautomata készülék beszerzése volt, amivel már most számos esetben lehetett egyszerű vérvételt követően a szervi elégtelenségeket azonnal felderíteni, és az intenzív terápiájukat mielőbb megkezdeni.
Szeretnénk külön meghálálni a hűségét azoknak, akik visszatérően, rendszeresen hozzánk járnak (ehhez elég lesz az, ha az éves védőoltást rendszeresen nálunk kapja meg a négylábú páciens, vagy fiatal állatnál a kölyökkori oltásokat mi adjuk be stb.): ezen szőrös családtagoknak az egész évre vonatkozóan bizonyos plusz kedvezményeket is tervezünk adni, saját, a páciens nevére szóló kedvezménykártya segítségével!
Rendelőnkben ezenkívül igyekszünk még hangsúlyosabbá tenni a megelőzést, illetve a tanácsadást is. Ennek részeként született év közben több írásunk is, így pl. a tűzijátékok okozta stressz kezelésének lehetőségei általam, illetve az ünnepi etetési javaslatok Markó Andrea doktornő által. A korábbi években több ilyen írást is készítettünk, ehhez hasonlókat fogunk terveink szerint a jövő évben is kellő részletességgel megírni. Alapvető információk ugyan fellelhetők az interneten is szinte minden témában, azonban teljes egészében átfogva, megindokolva és elmagyarázva elég nehéz ezek közül kiigazodni egy gazdinak.
Az eljövendő 2018-as évet a prevenció évének nevezzük ki rendelőnkben, amely azt jelenti, hogy a hangsúlyt a különböző betegségek megelőzésére fogjuk fordítani. Ehhez nemcsak a honlapra, illetve a facebook oldalra feltett írásokat fogunk készíteni, hanem az egyes vizsgálati lehetőségekre külön kedvezményt fogunk adni. Előtérbe helyezve a viszonylag új, de sajnos aktuálissá váló betegségeket is (pl. a Győrszentivánon is detektált szívférgességet).
Ennek ösztönzésére kedvezményes áron fogunk vérvétellel történő szűrési lehetőséget biztosítani, ehhez pedig délutánonként, a rendeléstől teljesen elkülönítve, várakozás nélkül fogunk időpontokat adni.
Ami pedig hazai viszonylatban is újdonságnak számít: ezen kis csoportok részére egy rövid, de interaktív előadást is tartok néhány percben, bemutatva az éppen elvégzett vizsgálat jelentőségét, állatorvosi vonatkozását (természetesen nem kötelező, csak ha lesz rá elég érdeklődő).
 
Végezetül rendelőnk minden tagja ezúton kíván egy boldog, egészségben gazdag új évet minden két és négy lábúnak!